perjantai 24. toukokuuta 2013

Lotto ja binäärioptiot

Ison pikavoiton mahdollisuus voi sokaista myös sijoittajat, joiden eri talousteoriat yleensä olettavat käyttäytyvän rationaalisesti. Pitkällä aikavälillä niin voi ehkä tapahtuakin, mutta lyhyellä aikavälillä pörssi saattaa muistuttaa enemmän sirkusta kuin rationaalisten ihmisten kauppapaikkaa.
Parhaillaan tällainen sirkus on käynnissä Helsingin pörssissä.
Viimeisen parin viikon aikana pienten teknologiayhtiöiden kurssit ovat nousseet useita kymmeniä prosentteja. Esimerkiksi SSH Communications Securityn kurssi on lähes kaksinkertaistunut.
http://www.piksu.net/artikkeli/suomalaiset-ovat-lottokansaa-%E2%80%93-my%C3%B6s-p%C3%B6rssiss%C3%A4

Lottotyylistä sijoittamista harjoittavien kannattaisi vakavasti harkita binäärioptioita. Binäärioptioilla on loton kanssa samantyyppisiä ominaisuuksia.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Applen kontribuutio Yhdysvalloille valtava

Apple käytännössä loi yksin nykyisen älykännykulttuurin ja siitä voimme kiittää Steve Jobsin nerokkuutta. Applelaisten luodessa uutta uljasta digitodellisuutta; Nokialaiset ilkeilivät asiakkailleen.

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/nain+koville+apple+pantiin+senaatissa+quotrakastamme+iphoneaquot/a903569

Yhdysvallat on saavuttanut valtavasti hyvinvointia Applen innovaatioista ja siihen verrattuna muutaman miljardin dollarin veroepäselvyydet ovat täysin merkityksettömiä. Taloudellisesti ja yhteiskunnallisen kehityksen edistämiseksi Applen kaltaiset innovaattorit pitäisi vapauttaa kaikista veroista.

Suomessa ja euroopassa vainotaan yrittäjiä veroilla, kun valtioiden pitäisi antaa anteeksi innovaattorien maksamattomat verot, ja kerätä verot siltä kansanosalta, joka hidastaa yhteiskunnallista  muutosta.

torstai 16. toukokuuta 2013

Microsoft ja Nokia

”Microsoftin ekosysteemi on laajin läpi puhelinten, tablettien, pc:n ja Xboxin. On kaksi syytä, miksi luotamme Microsoftiin. Ensinnäkin uskomme, että näin erotumme muista, varsinkin kuvateknologiassa. Toiseksi digitaalinen elämäntyyli, kuten pilvipalvelut, Skydrive, Bing-hakukone ja Skype… muodostavat kokonaisuuden, jonka takia olemme mielellämme sängyssä Microsoftin kanssa.”
http://www.talouselama.fi/nokialandia/nokiapomo+tuote+ei+ole+ongelma++olemme+mielellamme+sangyssa+microsofin+kanssa/a2184912
But Weber argues the tide is turning. “We’re making progress. We sold 4.4million Lumia devices worldwide in Q4 2012, then 5.6million in Q1 2013 and we said we’d grow even faster in Q2.” Compare that though with Apple, which shifted 47.8million units in Q1 2013, or Android, which holds a huge 75 per cent of the market selling around 156million units in the same period, and you see the size of the mountain Nokia has to climb. “We do want to make progress faster,” continues Weber, “and now with the launch of the 928 and 925 we finally have a complete portfolio of devices with a flagship phone exclusive to each of the major US operators (the Lumia 920 on AT&T, the 928 on Verizon and the 925 on T-Mobile), and we’re excited about that. We’re absolutely committed to Windows.”
http://mashable.com/2013/05/15/nokia-microsoft-interview/

http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/nokia-lumia-925.html

Microsoft laajuudestaan ja koostaan huolimatta ei ole mitenkään erityisen pidetty eikä se pääasiallisesti herätä kuluttajien parissa mitään positiivisia tuntemuksia ja tämä heijastuu Nokian Lumian myyntiin.
http://www.talouselama.fi/nokialandia/googlen+valoshow+teki+androidista+entista+ylivoimaisemman++mita+tekee+nokia/a2184775

http://jtalous.blogspot.fi/2013/05/kannyalan-kehitys.html

Angry Birds tuo iloa lasten elämään

Angry Birds on lasten suosikki.
http://veeraeinolanelamaa.blogspot.fi/2013/05/mita-taalta-paljastuukaan.html

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Nokia lyö isompaa vaihdettaa silmään

Nokian sijoitus maailman älykännymarkkinoilla kohenee kaiken aikaa. Nokia on nyt 10. suurin älypuhelinvalmistaja eli täyden kympin yritys. Kyllä nyt sijoittajan kelpaa sijoittaa Nokiaan.

Juuri älypuhelimissa Nokian tilanne on masentava. Entinen ylivoimainen markkinajohtaja oli viime vuoden lopulla markkinoiden kahdeksannella sijalla. Nyt sijoitus on Gartnerin mukaan laskenut vielä pari pykälää alemmas, kymmenenneksi.
http://www.digitoday.fi/bisnes/2013/05/15/rumia-lukuja-nokialle-loistavia-samsungille/20136919/66

http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/nokia-lumia-925.html

maanantai 13. toukokuuta 2013

Amerikan liuskekaasu

Saviliuskekerrostumiin varastoituneen maakaasun tuotantobuumi on mullistanut energiamarkkinat Yhdysvalloissa. Innokkaimmat ovat povanneet halvan liuskekaasun pelastavan koko maailmantalouden. Energiateollisuus ry:n teettämän selvityksen perusteella liuskekaasun välitön vaikutus saattaa jäädä kovia odotuksia pienemmäksi.
http://yle.fi/uutiset/jaita_hattuun_yhdysvaltojen_liuskekaasun_kanssa_-_kuljetus_eurooppaan_tulisi_kalliiksi/6639661

Kaasun kuljetus on sen verran monimutkaista ja kallista, että on vaikea uskoa, että amerikkalaista liuskekaasua kannattaisi kuljettaa Eurooppaan. LNG (tai CNG) kaasulaivat oletettavasti maksavat paljon ja kuka niihin investoi?

torstai 9. toukokuuta 2013

Nokia yrittää estää Samsungia myymästä puhelimia Yhdysvalloissa

Meanwhile, Nokia has already filed an amicus brief in Apple v. Samsung, only the Finnish firm says it doesn't support either side. Instead, it argues that Judge Koh got it all wrong when she denied Apple's request for an injunction, and that her decision should be reversed "based on the application of the wrong legal standard."
Confused yet? In a nutshell, Nokia claims that by requiring Apple to prove that Samsung's infringing features were the main reason consumers were buying the Korean company's kit, Judge Koh's ruling made it too difficult for companies to obtain injunctions – something that apparently concerns Nokia a great deal.
http://www.theregister.co.uk/2013/05/09/google_amicus_apple_samsung/

Nokia on antanut oikeudelle lausunnon, jossa se kannattaa Samsungin Applen patenttia loukkaavien tuotteiden maahantuonnin USA:han kieltämistä.

Nokian lausunnolla tuskin on mitään merkitystä oikeudenpäätökseen mutta se kuvastaa kuitenkin sitä kuinka kilpailun vastainen Nokia on. Nokia ja Microsoft ovat jo pitkään vahingoittaneet kuluttajien oikeutta vapaaseen kilpailuun. Itse koen, että Nokia toimillaan vahingoittaa omia oikeuksiani kuluttajana. Nokia ei tälläisillä lausunnoilla kyllä saa mainetta vapaata kilpailua kannattavana yrityksenä vaan lähinnä profiloituu kilpailun vastaisena voimana. Nokian pahat teot ja sanomiset kyllä tullaan muistamaan ja ne tullaan kostamaan sopivassa yhteydessä niin että tuntuu.

Vapaa kilpailu on itselle tärkeä arvo ja en hyväksy Nokian pyrkimyksiä rajoittaa kilpailua. Vapaa kilpailu tukee kuluttajan oikeuksia ja on oikeastaan ainut tapa millä kuluttaja voi turvata asemansa suuryrityksiä vastaan.

Kilpailun rajoittamiseen pyrkivä yritys toimii todella törkeästi. Toivottavasti tuomioistuin ottaa päätöksessään huomioon Nokian pyrkimykset rajoittaa kilpailua ja vahingoittaa kuluttajaa. Nokia tuskin enää saa tukea vapaata kilpailua tukevilta ryhmittymiltä, koska on aivan selvää, että Nokia ei arvosta kilpailua.
http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/asha-ja-android.html

http://blog.androidsuomi.fi/2013/04/htcn-mikrofonigate-pahkinankuoressa-one-riepoteltavana/

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/05/konservatiivit-sosialistit-ja.html

http://lvink.blogspot.fi/p/droid.html

 

Journalismilla menee lujaa

Suomessa laatujournalismi kukoistaa ja erityisesti poliittinen journalismi kehittyy vauhdikkaasti. Laatujulkaisut kuten Jussi Median laadukkaat kirjoitukset keräävät valtavia lukijalaumoja.
http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2013/05/09/mielipide_journalismi_ei_tarvitse_tukia_vaan_muutoksen_hyvaksymista

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aseiden käyttöoikeuksista ei tarvitse maksaa lisenssejä

Oma muistikuva on, että aseiden nimien ja kuvien käyttämisestä ei tarvitse maksaa mitään lisenssimaksuja aseen valmistajalle.
http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2013/05/08/kouluammuskelujen-jalkipyykki-ea-vetaa-oikeat-aseet-peleista-pois--aikoo-pitaa-ne-ilman-lisenssia/20136609/66

Yhdysvalloissa voi tietysti olla kaikenmaailman omituisia lakeja mutta aseen käyttöön pelissä kyllä pitäisi riittää normaali sitaattioikeus. Pikemminkin tilanne käytännössä on siten, että asevalmistajan pitäisi maksaa pelivalmistajille siitä, että saavat sijoittaa aseensa peliin. EA on tehnyt itselleen taloudellista tappiota antamalla asevalmistajille ilmaista tuotesijoittelutilaa. Yhdysvaltojen armeijalla ja asevalmistajilla on varsin suuret markkinoinnilliset intressit. Jos EA yhtäkkiä hylkäisi Yhdysvaltojen armeijan ja rupeaisi tekemään propagandaa Kiinan kansanarmeijan puolesta; amerikkalaiset asevalmistajat varmasti tajuaisivat oman tilanteensa heikkouden. Kiinalla on käsittääkseni isot suunnitelmat pelipuolella eli tulevaisuudessa ehkä pelaamme Kiinan kansanarmeijaa ylistäviä pelejä.

tiistai 7. toukokuuta 2013

Nokia

Nokian mainoksia ei näy maailmalla juuri missään, toisin kuin Samsungin ja Applen. Tässä yhtiökokouksessa on jotain hyvin tuttua. Ihan kuin katsoisi vanhaa elokuvaa. Sellaista henkeä ja karismaa mitä Applella on, ei täällä ole, Vitanen totesi.
http://www.uusisuomi.fi/raha/58889-nokian-omistajat-vihaisina-yhtiokokouksessa-tassa-jotain-hyvin-tuttua

Nokian tilanne on karmea niille, jotka fantasioivat Nokian mahtiaikojen paluusta. Toisaalta Nokia on kuitenkin kyennyt pysäyttämään akuutin romahduksen ja vakiinnuttamaan tilanteensa mahtiaikoja oleellisesti alemmalle mutta silti merkittävälle tasolle.

Samsungiin tai Appleen ei Nokiaa kannata verrata mutta Nokian tilanne on silti ihan kohtuullinen.
http://zzz333.puheenvuoro.uusisuomi.fi/139716-stephen-elopin-kiirastuli-jalleen-nokian-yhtiokokouksessa

Yleensäkin kannattaa rakentaa odotukset realistisesti ja nyt Nokian mahdollisuudet pärjätä ovat ne mitä ne ovat ja Nokian mahtiajat ovat elettyä aikaa josta tullaan kertomaan legendoja. Mahtiajot on eletty ja ne eivät enää palaa mutta monia hyviä hetkiä voi silti olla Nokiallakin edessä.
http://taloudentulkki.com/2013/05/07/elop-valoi-uskoa-omistajiin/

http://taloudentulkki.com/2013/04/20/hyva-ja-paha-nokia/

http://simplyplainpost.blogspot.fi/2013/05/nokia-vs-chuck-norris.html

http://fundamentalanalys.blogspot.fi/2013/05/risk.html

http://mobility.com.ng/deal-of-the-week-nokia-lumia-720/

Kännyala on siten muuttunut, että pelkällä kännykällä vaikka se olisi sinällään erittäin hyväkin ei pitkälle pötki ilman kunnon ekosysteemiä. Ainoastaan Applella ja Androidilla on tällä hetkellä kunnolliset kännyekosysteemit.

maanantai 6. toukokuuta 2013

Apple ja Samsungille kännyalan voitot

Apple vei alkuvuonna tammi-maaliskuussa 57 prosenttia mobiililaitealan suurten pelurien voitoista. Samsungin osuus oli 43 prosenttia. Lisäksi LG:n osuudeksi on merkitty yksi prosentti. Yhteensä yli sadan prosentin osuus johtuu pyöristyksistä sekä siitä, että Motorolan osuus voitoista oli -1 prosenttia. Esimerkiksi edellisellä jouluneljänneksellä Applen ja Samsungin osuus alan voitoista oli 103 prosenttia.
http://mobiili.fi/2013/05/06/muut-jaivat-nuolemaan-nappejaan-alkuvuonnakin-applelle-57-ja-samsungille-43-mobiililaitevoitoista/

Samsung ja Apple tekivät kännyalan voitot ja muut saivat tappiot.

Microsoft sai ilmeisesti Androidista enemmän liikevaihtoa ja voittoa kuin Microsoft Phonesta. Microsoftin taloudellinen tulos siis luultavasti paranisi jos se keskittyisi Androidiin ja jättäisi Microsoft Phonen tekemättä.

 

Pitkä- ja lyhytaika taloudessa

Pitkällä aikavälillä kaikki päätöksentekijät ovat kuolleita ja siten lopputulos on heidän kannaltaan irrelevantti. Diskonttaamalla korolla voidaan aikaa ottaa huomioon, mutta korolla diskonttaaminen toimii suhteellisen hyvin vain niin kauan kuin eri vaihtoehtojen aikajänteet eivät ole kovin erilaisia.
http://jtalous.blogspot.fi/2013/05/talvivaara-ja-riski.html

Sama ongelma tulee myös riskissä. Riskin ottaminen huomioon onnistuu vain silloin kun riskit ovat suhteellisen pieniä ja niissä ei ole suuria eroja. Valtavan suurten riskien käsittely on vaikeaa. Esimerkiksi Suomen ydinvoimalassa tapahtuva täysin hallitsematon riski on epätodennäköinen mutta kuitenkin mahdollinen. Lisäksi riskiä voi pahentaa hyvin epätodennäköisten yhteensattumien laukaisemat ketjut.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/05/keynesin-homoudesta.html

Suurin osa päätöksentekijöistä on päälle 50v (miehiä) eli heidän oletettu elinikänsä on alle 25v. Tämä luonnollisesti asettaa ylärajan harkitulle aikajänteelle. Samoin poliittinen järjestelmä luonnostaa korostaa vaalikauden pituista aikajännettä.

Talvivaara ja riski

Nokia näyttää saaneen Talvivaarasta potentiaalisen kilpakumppanin aktiivikaupankävijöiden suosikkiosakkeeksi.
http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/talvivaara+huhtikuussa+aktiivisijoittajien+suosikiksi+nokian+rinnalle/a899511

En suosittele Nokiaa enkä talvivaaraa sijoituskohteeksi. Jos uskoo Windows Phonen menestykseen; ehkä kannattaisi harkita suoraan Microsoftiin sijoittamista. Yhdysvalloista löytyy pieniä kiinnostavia teknologiayrityksiä riskiä etsivälle sijoittajalle ja mieluummin suosittelen niitä kuin Talvivaaraa. Kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota huomattavaan kasvupotentiaaliin ja etsiä yrityksi joiden arvo voi olla iso jos onnistuvat. Isot riskit voidaan näin kompensoida suurilla tuottopotentiaaleilla. Kannattaa muistaa, että riskit voivat myös realisoitua eli kaikkea ei kannata yhteen edes lupaavaan yritykseen sijoittaa.

Tällä hetkellä pilvipuolella on ilmeisesti isoja mahdollisuuksia ja mahdollisesti myös nanoteknologiassa. 3D tulostimissakin voi olla. HP:llä on isoja hankkeita Memristorien kanssa ja ne voivat mullistaa elektroniikan.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=hp

HP tosin ei ole pieniyritys eli vaikka Memristorit tuottaisivatkin hyvin niin silti sen arvo ei kohoaisi kovinkaan paljoa. Kannattaa siis etsiä HP:tä pienempiä yrityksiä.

Kehitysmaamarkkinoilta voi myös löytyä mielenkiintoisia kohteita.
http://allafrica.com/stories/201305020206.html?aa_source=ri-headline

Afrikassa voi olla isoja mahdollisuuksia.
http://bafric.blogspot.fi/2012/10/uganda-orders-investigation-of-network.html

 

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Halppis iPhone

"Edullinen iPhone" tulee tuskin sijoittumaan 150–250 dollarin hintakategoriaan, sillä sellaisen tuotteen lanseeraminen ei ole Applelle tyypillistä. Hariharan ja Moskowitz mainitsevat esimerkkeinä iPad minin ja iPod nanon. Kumpikin tuotteista oli lanseeraushetkellään edullisempi verrattuna Applen aiempiin tuotteisiin (iPad ja iPod), mutta ne eivät varsinaisesti lähteneet haastamaan hintahaitarin alapäässä olevia tuotteita. Sekä iPad minin että iPod nanon lanseeraus on osoittautunut onnistuneeksi. Siksi on epätodennäköistä, että Apple lähtee muuttamaan tätä reseptiä iPhonen kohdalla.
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/05/05/raportti_edullinen_iphone_on_todennakoisesti_keskihintainen

Oma käsitys on, että Applella on halua laajentaa tarjontaansa halvempiin laitteisiin. Applen käyttäjät ovat hyvin uskollisia ja halvemmalla Applen iPhonella Appleen sitoutettu asiakas voi hyvinkin vaurastuessaan ostaa  iPadin ja uusia iPhoneja varsin tiuhaan. Samoin Apple faneille voi myös myydä Applen tietokoneita.
http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/mungolife-myy-tietokoneensa.html

Brändin fanittamiseen pitää sitouttaa jo nuorena, koska nuoremmille on helpompi myydä kokonainen Apple elämäntapa. Nuorille pienituloisille Applen nykytarjonta on turhan kallista ja Applelta jää monta fania koukuttamatta. Lisäksi tässä täytyy muistaa, että käyttöjärjestelmän yleisyys tuo paljon etuja Applelle vaikka myydyistä laitteista ei suoranaisesti saisikaan kovin suurta voittoa lyhyeällä tähtäimellä. Pitkällä tähtäimellä yhden uskollisen Apple fanista koituva liikevaihto voi olla varsin suuri. Mikä on Apple fanin elämänaikainen liikevaihto? Parhaimmillaan sen täytyy olla huomattava, luultavasti vähintään satojatuhansia euroja.
http://macmaa.com/2013/05/02/ios-6-1-4-ladattavissa/

http://isofta.blogspot.fi/2013/05/google-search.html

Aho tuhosi Suomen

Esko Aho hölöttää mediassa Suomen tulevaisuudesta.
Ei ole mitään jälkiteollista yhteiskuntaa, on vain teollisuuden ja viennin varassa toimiva kansantalous, jossa on kasvava määrä palveluja, Aho lataa.
Ahon muistuttaa, ettei Suomi enää ole teknologian ihmemaa, ”vaikka meillä on siitä vähän suuremmat luulot”. Teknologian solvelluksissa suomalaisilla on kuitenkin kaikki edellytykset nousta huipulle.
http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/05/05/esko-aho-kalevassa-suomella-edessa-vaikeita-aikoja/20136453/12

Esko Ahon ansiolista on komea. Aho myötävaikutti sekä Nokian että Suomen tuhoon ratkaisevasti.
http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/esko-aho-suomi-tuhlaa-pelivaraansa/629150/

Aho ja Nokia tuhosivat Suomen teknologisen perustan henkilöpalvonnalla.
http://finnsanity.blogspot.fi/2013/04/hamelnin-pillipiipari-elop-nokia.html

Jorma Ollilaan kohdistunut henkilöpalvonta esti Nokiassa uudistumisen ja Stephen Elop tuhosi sen lopun vähän mitä oli jäljellä.
http://jtalous.blogspot.fi/2013/05/kannyalan-kehitys.html

http://www.niallferguson.com/journalism/miscellany/dont-believe-the-techno-utopian-hype

Suomella on mahdollisuus selviytyä pyrkimällä saamaan haltuunsa superälyn ja ennnakkoluulottomasti uudistamalla yhteiskuntaa ja pyrkimällä ottamaan käyttöön uutta teknologiaa innovatiivisesti.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/05/superaly-ja-politiikka.html

perjantai 3. toukokuuta 2013

Kännyalan kehitys

Enders-yhtiön analyytikon Benedict Evansin blogissaan julkistama taulukko paljastaa karusti, miten puhelinmarkkinoiden kasvu on viime vuosina näkynyt lähinnä Samsungin ja Applen liikevaihdossa. Taulukko listaa kahdeksan eri valmistajan puhelinbisneksen (sisältäen myös peruspuhelimet niiltä osin, kuin ne valikoimiin kuuluvat) liikevaihdon kehityksen muutaman viime vuoden ajalta.
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/05/03/taulukko_paljastaa_pahasti_jakautuneen_mobiilialan_karun_tilan

http://ben-evans.com/benedictevans/2013/5/2/polarisation-continued

Applen ja Samsungin liikevaihdot (ja voitot) ovat kehittyneet hienosti, muiden vähän heikommin.

Alla onnellinen sijoittaja, joka älysi myydä aikanaan Nokian ja ostaa tilalle Googlea, Applea ja Samsungia. Voittajan on helppo nauraa.
http://kissakaveri.blogspot.fi/2012/07/kannykissa.html

 

Microsoft, Nokia ja kilpailu

Microsoftin ja Nokian mainos irvailee kilpailulle. PC puolella ei Microsoft ei ole enää aikoihin joutunut kilpailemaan. Kuluttajalle kilpailu ja valinnanvapaus on tärkeää. Microsoftin ja Nokian asennevamma vapaaseen kilpailuun näkyy mainoksesta selvästi ja on taas yksi syy lisää kiertää molemmat mahdollisimman kaukaa.
http://macmaa.com/2013/05/03/perjantaikevennys-ios-ja-android-sivut-haissa/

Mainoshan on tietyllä tasolla onnistunut ja huvittava. Itse en kuitenkaan välttämättä tiedä kykeneekö mainos vakuuttamaan ostajat Microsoftin ja Nokian autuaaksitekevästä voimasta.
http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/alypuhelimen-valinta.html

Kännykkämarkkinat tuskin palaavat samanlaiseksi Microsoftin ja Applen duopoliksi kuten PC (tai Microsoftin monopoliksi) puolella, koska asiakkaat ja laitevalmistajat ymmärtävät, että ainoastaan kilpailu takaa sekä laitepuolen valmistajien että kuluttajien edut.
http://blog.androidsuomi.fi/

http://jtalous.blogspot.fi/2013/04/gongkai-kiinalainen-open-source.html

http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/rockchip-rk3188.html

Android on tuonut markkinoille kilpailua monessa ulottuvuudessa, koska Android on prosessoririippumaton arkkitehtuuri ja kaikki vaihtoehdot ovat taas prosessoririippuvia. Ainoastaa Android toimii x86, Arm, Power ja Mips prosessoreilla (tai periaatteessa monella muullakin). Android siis toimii kokonaan sellaisilla kilpailun tasoilla, jota ei aikaisemmin ole ollut olemassakaan.
http://gizmodo.com/5988287/this-bluetooth-controller-is-fluent-in-wii-wii-u-and-android

http://www.androidpolice.com/2013/04/09/new-app-dolphin-gamecube-and-wii-emulator-arrives-in-google-play-as-a-very-buggy-pre-alpha/

http://officialandroid.blogspot.fi/2013/04/a-fresh-new-look-for-google-play.html

http://dj-android.blogspot.fi/2012/02/android-interview-questions-for-senior.html

http://linuxonandroid.org/

http://androidboy1.blogspot.fi/2013/04/privacy-policy.html

torstai 2. toukokuuta 2013

Binary Options


Binary Options eli binääriset optiot ovat optioita, joiden arvot voivat olla joko tosi tai epätosi kuten tietokoneissa (digitaalinen logiikka). Binäärioptiot siis muuttavat pörssissä olevat jatkuvat jakaumat diskreeteiksi jakaumiksi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Binary_option

http://www.wolframalpha.com/input/?i=option

Wolframalpha ei kirjoitushetkellä tue binäärioptioita.

Binäärioptiot kuten yleesäkin optiot ovat osakkeita tietyllä tavalla riskialttiimpia ja niiden käytössä pitää olla huolellinen. Binäärioptiot tarjoavat rohkealle sijoittajalle nopean tavan rikastua mitä muut sijoitusmahdollisuudet eivät samallalailla tarjoa. Suurten tuottojen vastakohtana on luonnollisesti suuret riskit.
http://youtu.be/DZ4tx7v8174