perjantai 15. kesäkuuta 2012

Professori Veikko Leivo haluaa Elopin Nokiasta ulos

- Suomalaisten on herättävä! Nyt Suomen valtion olisi järkevä ostaa Nokiasta niin paljon, että enemmistö tulee suomalaisten käsiin. Hinta on halpa, Leivo sanoo.
- Kun näin on, sen jälkeen järjestetään uusi yhtiökokous, uusi hallitus, ja Stephen Elop sekä vanha hallitus pois, Helsingin kauppakorkeakoulussa liiketaloustieteen professorina työskennellyt Leivo visioi.
http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288477364417.html

Erikoismyyrä Stephen Elop ei taida lähteä vielä. Vielä on tehtävää myyrälle. Nokialle tuskin on enää mitään tehtävissä, koska siinä ajassa missä Elopin saisi ulos, niin Nokia on jo niin tuhottu ettei sillä enää ole juurikaan arvoa. Känny ala on varsin nopealiikkeistä ja Nokia on tuhlannut aikaansa jo verraten kauan joutavuuksiin eli tekemiset olisi pitänyt jo tehdä.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/06/nokialaisten-osaaminen-kyseenalaista.html

Kännyala on niin muuttunut, että Nokian osaamisen arvo ei ole enää sitä mitä se joskus oli. Valtio omistaja tuskin kykenee Nokiaa pelastamaan.
http://eaglesflysingly.blogspot.fi/2012/06/poliirrista-nepotismia-vai-nokian-tapaa.html

http://taloudentulkki.com/2012/06/14/microsoft-kay-haaskalla/

Microsoft ei liene kovinkaan kiinnostunut ostamaan Nokiaa. Microsoft ei ole historiallisesti ollut kovinkaan innokas tekemään laitteita, xbox taitaa olla ainut merkittävä poikkeus. Muutama hiiri nyt ei kesää tee.
http://communities-dominate.blogs.com/brands/2012/06/what-do-we-now-know-after-nokias-latest-profit-warning-layoffs-the-titanic-deck-chairs-moment.html

Nokian peli lienee pelattu, tosin Nokia voi sätkytellä vielä jonkun aikaa ja ainahan voi joku ihme tapahtua. Kannattaisikohan pappien ryhtyä rukoilemaan ihmettä?

Skype uhkaa operaattorien bisnestä mutta olisiko Microsoftin omistama Skype syy Nokian ongelmiin
http://www.skype.com

Sinällään voi olla, koska operaattorit luonnollisesti eivät pidä Skypestä, koska se on niille uhka. Ainut ongelma tässä visiossa on että, Skype toimii myös Androidilla.

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-android/

http://www.mobiiliblogi.com/2012/06/15/sonylta-android-puhelin-dual-simlla-ja-ilman-xperia-tipo-ja-xperia-tipo-dual/

http://blog.androidsuomi.fi/2012/06/arvostelussa-samsung-galaxy-ace-2/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti