keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Logitech K400

Ostin Logitech K400 näppäimistön Android HDMI tikkuun. Näppäimistö toimii ihan hyvin. Itsellä on ollut ongelmia saada omaan Android HDMI tikkuun kunnolla toimiva näppäimistö. Itsellä on ollut useampi langaton multimedianäppäimistö ja toiminnassa on ollut jotain vikaa. Joko kantavuutta on vähän. Trackballit eivät ole olleet mitenkään kauhean hyviä.

Logitech K400 näppäimistö toimii hyvin. Tasohiiri toimii sinällään hyvin muttei mitenkään täydellisesti.     Näppiksen tasohiirellä voi vierittää selainta vetämällä kahta sormea vierekkäin ja ominaisuus toimii suhteellisen hyvin mutta mieluummin olisin ottanut näppikseen mekaanisen pyörittimen.
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/47190/dcnmh/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400

Toimintamatka on erittäin hyvä ja muutenkin kivan kevyt ja luotettava näppäimistö. Itse olen tykännyt Logitechin ohjaimista ja näppäimistä. Jos näppiksessä olisi mekaaninen rulla, niin se olisi varsin hyvä multimedianäppikseksi. Nyt se on ehkä 8+ tai 9- näppis. Jos olisi mekaaninen rulla mukana niin ehkä voisi antaa 9 1/2 (Asteikolla 0-10).

Erityisesti nyt kun tietotekniikan käyttö muuttuu muuttuu myös ohjaimille ja käyttötilanteille asetetut tarpeet.

3 kommenttia:

  1. Tilasin itsekin vastaavan näppäimistön Lenovon trackpallolla varustetun mininäppäimistön tilalle juurikin tuota Android HDMI tikkua varten.

    VastaaPoista
  2. Logitechin näppäimistöt on yleensä hyviä ja niissä on tarkat kontrollit. Kannattaa suosia Logitechiä. Itsellä ei ole Logitechissä kertaakaan tullut petyttyä.

    VastaaPoista
  3. Itselläkin on varrmaan sama Lenovon trackball mininäppis ja trackball on siinä kyllä ihan ihmeellinen. Menee minne sattuu.

    VastaaPoista