torstai 29. heinäkuuta 2021

Nokia iskussa?

Nokia on ilmeisesti paremmassa iskussa kuin aikoihin. Pekka Lundmarkin luotsaama Nokia on parantanut asemiaan. Ericsson kärsii Ruotsin Kiina politiikasta kun taas Nokialla ei tälläisiä ongelmia ole. Suomalaiset ovat varsin Kiinan mielisiä ja tukevat Kiinan Kommunistisen Puolueen toimintaan kaikin mahdollisin tavoin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Lundmark

Pekka Lundmark vaikuttaa paljon järkevämmältä ihmiseltä kuin aikanaan Stephen Elop ja muut sankarit. Nokian ostamista kannattaa harkita. Verkkopuoli vetää nyt suhteellisen hyvin ja 5G:lle on paljon tarvetta. Itsekin hankkisin 5G liittymän ja kännyn jos se olisi täällä saatavilla mutta kun ei ole niin ei kannata hankkia. Tietysti ihmisestä on paha sanoa kun joku sopiva johtajaksi vai ei mutta Pekka Lundmark vaikuttaa kuitenkin taitavalta ja asialliselta ihmiseltä.

Kännypuolellahan Nokia on heikko mutta isot voitot taitavat piillä nimenomaan verkoissa. Kännymarkkinat ovat niin kilpaillut, että siellä taitaa olla aika vaikea tehdä tulosta. Kännymarkkinoilla pitää olla voluumia, että saa hankittua komponentit ja kokoonpanon halvalla. Nokian markkinaosuus on kännyissä pieni. Kannattaisko Nokian erikoistua erikoiskännyköihin joita myydään vähemmän ja pyrkiä niissä kunnon markkinaosuuteen.

https://jtalous.blogspot.com/2011/06/nokia-n9-microsoftin-ja-nokian.html

Kokeile Nokia hakukonetta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti