keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Nordea ja Korona

Nyt artikkelin laatineet Nordean päävaluuttastrategi Martin Enlund ja päästrategi Andreas Steno Larsen ovat päättäneet jättää pankin taakseen. Nordean oman tiedotteen mukaan eropäätös tehtiin ”pankin tahdon vastaisesti”.

Lähtöpäätökseen vaikutti todennäköisesti muun muassa se, että Nordean ”sisäisen selvityksen” mukaan artikkeli oli ”yhtiön arvojen ja eettisten ohjeiden vastainen”, vaikka artikkelissa esitettyjä argumentteja ei voitaisikaan kumota. Toisin sanoen Nordea pitää globaalin eliitin kannalta epämiellyttäviä totuuksia ”arvojensa vastaisina”.

https://www.partisaani.com/news/business/2022/01/05/koronakritiikin-vuoksi-kirjoituskieltoon-maaratyt-nordean-strategit-jattivat-pankin/ 

Lähtökohtaisesti yksityisellä yrityksellä on oikeus sensuroida viestintäänsä. Ei yrityksen työntekijöille ole mitään oikeuksia kirjoittaa mistään mikä ei ole virallisen politiikan mukainen. Eikä ole oikeutta kirjoittaa edes niistä asioista mitkä ovat virallisen politiikan mukaisia. Ei yrityksissä ole mitään sananvapautta, eikä tieteenvapautta.  

https://malefactory.blogspot.com/2022/01/perslapi-jukka-hankamaki-kannattaa.html

https://jukkahankamaki.blogspot.com/2022/01/nyt-ei-kannata-olla-kovis-19.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti