torstai 19. tammikuuta 2012

Kodakin kaatuminen hyväksi ihmiskunnalle

Viime vuosina yhtiö on kärsinyt perinteisten filmituotteiden kysynnän vähenemisestä. Digitaalitekniikka valtaa alaa valokuvauksen markkinoilla ja uudet kameravalmistajat, kuten Hewlett-Packard, tunkeutuvat markkinoille.
http://www.itviikko.fi/talous/2012/01/19/kodak-kompastui-digikuviin/201221290/7

Markkinakapitalismissa yritysten kaatuminen on suuri ilon aihe. Erityisesti mahtiyritysten kaatuminen osoittaa, että talous menee eteenpäin.
http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2012/01/kodak_hakeutuu_velkasaneeraukseen_3187260.html

Yhteiskunnissa on kuitenkin valtavia voimia, jotka pyrkivät pönkittämään yrityksiä, vaikka niiden kuuluisi kaatua. Kokonaisten yhteiskuntien ja valtioiden kuuluu myös kaatua ja romahtaa kun niiden aika on kulunut umpeen. Myös kokonaisilla sivilisaatioilla on elinkaari, jota ei tule turhaan pönkittää. Elinkaaren jatkaminen ei ole hyvä asia, jos elinkaari on saavuttanut loppunsa. Esim. eurooppalainen sivilisaatio voi olla elinkaarensa lopussa ja senkin turha pönkittäminen on turhaa ja haitallista. Euroopassa on paljon katolilaisuutta ja monessa mielessä sen aika on lopussa.

Koko ihmiskunta voi olla siinä mielessä tiensä lopussa, että se tehdään nyt uusiksi nano- ja bioteknologialla. Itse olen puhunut paljon siitä Raamatun tulkinnasta, että Raamattu juuri kertoo siitä ajasta ilmestyskirjassa, jossa ihminen luodaan uudestaan. Tämä aika on lähellä ja siitä alkaa uusi aika.
http://jpoli.blogspot.com/2012/01/taloustiede-ja-darwin.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/01/aarioikeisto-suomessa.html

http://jpoli.blogspot.com/2012/01/naiset-kuolevat-laittomiin-abortteihin.html

http://jtalous.blogspot.com/2011/12/tieteen-objektiivisuudesta.html

http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/01/19/how-technology-killed-kodak/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti