perjantai 19. marraskuuta 2021

Viherhulluus

Yhteiskuntaa yritetään nyt kovin toimin ajaa kohti totalitarismia. Keinot ovat monet: Ilmastohulluus, Korona, pakolaiset, digitalisaatio jne.

Tälläistä aikaa ei ole koskaan aikaisemmin elettyä tässä mielessä. Yhteiskuntaa pyritään nyt suitsimaan kaikin mahdollisin keinoin. Digitalisaatiokin on vain peitenimi sille, että ihmisiä voi valvoa. Valvontayhteiskunta etenee nyt monella suunnalla. Ihmisiä pyritään syyllistämään rajusti, että heitä voi valvoa huoletta.

http://jpoli.blogspot.com/2021/11/ruoan-hinta-rajusti-ylos.html

Ihmiset pyritään saattamaan syvän avuttomuuden tilaan, että heitä voitaisiin hallita ja vallita vapaasti ilman vastarintaa. Onko mitään tehtävissä? Vastarinta on hyvin vaikeaa, koska voimat jotka pyrkivät sitomaan ihmiset ovat niin valtavan vahvoja ja voimakkaita.

http://juffo.blogspot.com/2021/11/salaliitoista.html

Onko vastarinta mahdollista? Kyllä se on, jos kansa saadaan heräämään mutta tällä hetkellä kansa nukkuu. Oma käsitykseni on, että Korona on vain työkalu tässä asiassa. Voi olla, että Korona on tarkoituksella luotu juuri tätä varten. Mitä rokotteet tosiassa tekevät ihmiselle on vielä tuntematonta. Onko kyseessä siitä, että Korona rokotteella pyritään tekemään ihmisistä kykenemättömiä lisääntymään? Jos ne aiheuttaisivat vaikka 95% kyvyttömyyden lisääntyä; niin maailman väkilukua saataisiin alas. Tälläinen olisi tietysti sinällään hyvä asia, koska ihmisiä on muutenkin liikaa. Mutta toisaalta se kuitenkin loukkaisi ihmisten oikeuksia rajusti, toisaalta tälläisessä tilanteessa missä nyt ollaan ei ihmisoikeuksilla enää ole sellaista väliä kuin normaaliaikoina. 

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4642814-mita-ihmetta-tarkoittaa-taksonomia-viisi-kysymysta-ja-vastausta-tunteita-nostattavasta-aiheesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti