tiistai 29. marraskuuta 2022

Suomen johtajat surkeita

Suomi on nyt ajautunut vakavaan energia kriisiin, samalla uhkaa sota. Miten voi olla, että maassa on ollut ja on vielä näin huonot johtajat.

– Ikinä ei saisi kansallista energiahuoltoturvaa rakentaa sen varaan, että toivotaan lämmintä talvea. Nyt Suomessa olemme siinä tilanteessa, Lumme-energian toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen tuskailee.

https://yle.fi/a/74-20006523

Kyllähän näistä energia ja sotahommista on varoiteltu ja puhuttu mutta valtion ja yksityisten johtajat ovat eläneet jossain haave maailmassa. Tällainen tulee valtavan kalliiksi kansalle. Kiinassa, jos näin olisi tapahtunut, teloituskomppaniat olisivat kiireisiä. No, Suomessa ei näin ole. 

https://sahko.tk/

https://www.polttoaine.net/

Kyllähän kaikkien Suomessa asuvien pitäisi tietää, että paikalliset olosuhteet ovat kylmät ja vaikeat. Ei täällä pysy hengissä helpolla. Afrikassa on mukavan lämmintä ja siellä pärjää kyllä ilman lämpöä mutta ei Suomessa. Ei tätä pysty oikein edes kommentoimaan, nämä ovat niin absurdeja asioita ettei näitä tavallinen blogisti ymmärrä. Maa on täynnä korkeakouluja, yliopistoja ja erilaisia tutkimuslaitoksia ja mitään ei olla saatu aikaiseksi ymmärryksen tasolla, ei mitään. 

Tilannehan on jo naurettava jos ei edes lämmintä kahvia saa juoda vapaasti. Mitään ei nyt enää ole tehtävissä muuta kuin ajaa turha tuotanto alas ja yrittää sinnitellä. Uuden ydinvoimalan rakentaminen vie niin kauan aikaa, että suomalaiset ehtivät siinä kuolla kylmään. 

http://jtalous.blogspot.com/2013/04/suljettavat-paperikoneet.html

Paperikoneet pitäisi nyt ajaa kaikki alas ja tehdä puusta energiaa. Paperia ei ihminen tarvitse mutta sähkö on välttämättömyyshyödyke.

http://jpoli.blogspot.com/2022/11/kysy-ilmastosatanismista.html

Itse olen aina pyrkinyt suhtautumaan asioihin humoristisesti ja leikkimielellä mutta pikkuhiljaa rupeaa huumorintaju loppumaan. Ehkä raja meni kahvissa. Sotimisen ja sodan vielä ymmärtää, ihmisellä on tarve sotia ja tappaa mutta kahvi on pyhä. Ihmishengillä ei nyt väliä ole...kuolee ne kumminkin. Tuleehan ainakin papeille ja haudankaivajille töitä. Ei lopu hommat kesken.

https://natonalla.blogspot.com/2022/11/biden-wooed-finnish-president-sauli.html

https://blogit.perussuomalaiset.fi/matti-rinnekangas/tama-on-suomen-perikato-ote-realistin-paivakirjasta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti