lauantai 4. helmikuuta 2023

Suomeen kansallinen hätätila tekoälyn kehityksen takia

Nyt kun tekoäly on kehittynyt jo varsin pitkälle pitäisi Suomessakin saada aikaan syvä kansallinen yhteisymmärrys siitä, että tekoälyn kehittämiseen ja käyttämiseen siirretään kaikki käytettävissä olevat voimavarat. Tilanne on maailmalla kriittinen ja nyt sekä Yhdysvallat että Kiina ottavat mittaa kyvyissään luoda tekoälyjä. Suomi uhkaa jäädä ajopuuksi. Maan johdolla ei ole minkäänlaista käsitystä asioista. Nyt pitäisi tehdä ns. hätätilahallitus, jonka ainoaksi tehtäväksi jäisi tekoälymuutoksen aikaansaaminen Suomessa. Nyt ei ole aika puhua maahanmuutosta vaan Superälystä! Suppe tulee, oletko valmis?

USA:n ja Kiinan välinen nokittelu on pitkälti ilmentymä juuri Superälykilvasta. Yhdysvallat on joidenkin lähteiden mukaan jäänyt pahasti Kiinaa jälkeen monissa Superälyteknologioissa. Tosin prosessoripuolella Yhdysvallat on vieläkin ylivoimainen Taiwanin ja Etelä-Korean valmistuskapasiteetin ansioista, mutta ei muuten. Paljon riippuu siitä mihin ryhmään Hindut ja Muslimit kallistuvat loppupeleissä. Otetaanko käyttöön kiinalainen Superäly vai Amerikkalainen. Tämän takia Turkin peliasema on vahva. Ilman Turkkia Amerikan asema Islamilaisessa maailmassa heikentää rajusti etenkin kun Saudi-Arabiakin veljeilee Kiinan kanssa. Siellä ei nykyään ole Amerikka kovin hyvässä huudossa, koska amerikkalaiset eivät ole tarpeeksi kunnioittaneet Saudien tapakulttuuria. Peli kovaa, mutta reilua. Iskuja otetaan ja annetaan. 

http://jpoli.blogspot.com/2023/02/amerikka-isanmaallisen-hurmoksen.html

http://tietsikka.blogspot.com/

http://natonalla.blogspot.com/2023/02/usalle-4-uutta-tukikohtaa.html

https://singularityhub.com/2023/01/29/technology-over-the-long-run-zoom-out-to-see-how-dramatically-the-world-can-change-within-a-lifetime/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti