keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Pallotuoli - hirveän huono istua

Kävin tänään pankissa sijoitusneuvotteluissa. Odotushuoneessa oli pallotuoli. Aikanaan itsekin joskus haaveilin, että tuollainen olisi kiva. Kokeilin istua, helvetillinen pettymys. Siinä ihan kauheata olla. Pää osu kattoon ja muutenkin oli hirvittävä istua. Älkää ihmeessä ostako pallotuolia, koska siinä menee rahat hukkaan. Ostakaa hyvät ihmiset vaikka NVidiaa, siinä rahat on paljon paremmassa turvassa.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pallotuoli

Kuka hullu ostaa pallotuolin (Asko)? Hirvittävän kallis ja karmea istua. Eero Arnio on kyllä istamakokemuksen perusteella täysin yliarvostettu muotoilija. Itse en kyllä huonokaluihin laita vähiä varoja, koska siinä raha ei säily ja kasva. Etenkin iso osa design kalusteista on yliarvostettuja. Hullua maksaa tuolista 10 tuhatta euroa kun istumamukavuus on huonompi kuin 100 euron tuolissa. Pysykää kaukana kaikista design huonekaluista. Niistä ei saa muuta kuin harmia. Sama koskee myös kaikkea muutakin design härveleitä, yli hinnoiteltua roskaa.

Näitä ylimainostettuja design tuotteita on maailma täynnä. Pallotuoli oli suuri pettymys, aikanaan olin haaveillut sellaisesta kun ajattelin, että se olisi mukava mutta totuus on toinen. Aivan hirvittävää roskaa! Ainakin istuin mukavuuden kannalta valtava pettymys. En tiedä kuka on niin pöllö, että ostaa pallotuolin mutta ilmeisesti joku on. Käykää nyt edes koeistumassa ennen kuin ostatte. Kannattaa ostaa kiinalaisia huonekaluja.

Muutenkin elämässä kannattaa väistellä kalliita paikkoja ja elää halvalla. Moni on sillä menetelmällä rikastunut.

1 kommentti: