maanantai 15. lokakuuta 2012

Elcoteq tuhottiin

Tuhottiinko Elcoteq tarkoituksella kuten Hannu Krogerus väittää.

Hannu Krogeruksella on monia varsin rajuja väitteitä puheessaan eli kiinnostuneiden kannattaa lukea. Sinällään väitteet eivät ole mitenkään mahdottomia mutta rajuja kuitenkin. Yhtenä episodina oli unelmia  suunnitelmia tästä ajasta, että Kommunismi toteutetaan ajamalla Länsimaat syvään talouskriisiin ja tuotanto ja osaaminen siirretään Kiinaan. Joskus huhuttiin, että Yhdysvaltojen, Neuvostoliiton ja Kiinan  kesken oli tälläinen yhteisymmärrys, että Neuvostoliitto romautetaan ja koko maailman finanssijärjestelmä kriisiytetään. Itä-Eurooppa integroidaan Länteen, vähän aikaa pidetään hyvää aikaa ja sitten romautetaan koko systeemi, että saadaan aikaan vallankumoukselle otolliset olosuhteet. Talouden romauttamisessa käytetään aseena viherajattelua ja ns. ilmastonmuutosta. Ilmastonmuutoksesta tehdään uusi uskonto ja totuus. 

Luonnollisesti sopivat henkilöt ovat johtopaikoilla mm. Merkel jne. Merkel lienee Neuvostoliiton agentti, samoin moni muu. Nimiä en viitsi mainita mutta varmaan moni tietää...Itsellä on myös käsitys, että Jorma Ollila on Neuvostoliiton agentti, joka on koulittu viemään Suomi Kommunismiin. Iso osa omasta käsityksestä asioista on avaruudesta kotoisin eli varsin humoristiset olennot ovat kertoneet juoruja taivaan toreilta ja turuilta. 

Luxemburg ei ole mikään teollinen pitäjä vaan finanssikeskus. Luxemburgilaisilla pankkiireilla tuskin on mitään teollisuuskokemusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti