tiistai 16. lokakuuta 2012

Krogerus hyökkää Luxemburgia vastaan

Luxemburg on EU:n sisällä oleva mätäpaise. Turha sitten EU:ssa on valitella veroparatiiseista, kun meillä näkyy olevan jo omasta takaa pahimmista pahin. En tarkoita sitä, etteikö verosuunnittelu sinänsä olisi järkevää tai hyväksyttävää niin kauan kuin sen tarkoitus ei ole Luxemburgin tavoin auttaa eliminoimaan kaikkinainen verojen maksu.
http://www.tekniikkatalous.fi/ict/elcoteqin+konkurssin+erikoiset+kuviot+pesanhoitaja+ei+anna+tietoja+edes+verottajalle/a847482

Luxemburg on asiallisesti käyttäytyvä finanssikeskus.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Luxemburg

http://www.luxembourgforbusiness.lu/

Luxemburgin lainsäädäntö on rakennettu suojelemaan sijoittajien ja liikemiesten intressejä. Luxemburg on paljon käytetty juuri sen takia, että siellä on korkealaatuinen liiketoimintainfrastruktuuri.
http://www.htgroup.lu/Creating%20a%20Luxembourg%20Company.html

Suomalaisperäisilläkin sijoittajilla on paljon yrityksiä Luxemburgissa eli Krogeruksenkin pitäisi ottaa huomioon myös suomalaisten maine siellä. Suomalaisten mainetta ei kannattaisi vahingoittaa.

Tosiasiallisesti Elcotegillä ei ollut enää aikoihin mitään kykyä toimia vaativassa kännyliiketoiminnassa. Jos tarvetta tulee niin voin antaa oikeudella lausunnon Elcotegin tosiasiallisesta kyvystä toimia sopimushankkijana ja sen arvosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti