maanantai 5. syyskuuta 2011

Nokian pelastus


Rikasta Nokiaa supistetaan jatkuvasti, Elop estää tuotekehittelyn. Tehokkaasti. Sekö on ollut Nokian brändin maineen perusta?

Nokian tilanne on heikko. Käänne pitäisi saada aikaan viimeistään nyt syksyllä 2011 tai sitten voi olla aika lailla myöhäistä. Android ja Apple vahvistuvat joka päivä ja Nokia vain makaa tulessa kykenemättä tekemään mitään järkevää.
http://romppainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82138-kapitalismissa-kaikilla-olisi-kivempaa


Mikään Suomen valtion ideapaja ja ohjelmajulistus ei aja aidosti luovuuden etuja muuta kuin sumutuksena suuryhtiöiden uuden orjakansan valmisteluoperaationa.

Suomalaisten asema on ollut hyvin heikko, orjakansa pysyy orjakansana vaikka voissa paistaisi. Suomalainen koululaitos pyrkii juuri kasvattamaan hyviä orjia ja samaa virhettä jatkaa yliopistolaitos. Mikään järkevä kansakunta ei ota suurimman yrityksensä johtoon vieraan vallan myyrää, jonka tarkoitus on tuhota maan teknologinen perusta.
http://jtalous.blogspot.com/2011/08/elop-vaikutus-elop-effect.html

http://chinahour.blogspot.com/2011/09/china-disputes-report-says-it-did-not.html

Kiina on suomalaisten viimeinen toivo päästä orjan asemasta eroon itsenäiseksi kansakunnaksi.
http://bazfile.blogspot.com/2011/09/documents-show-china-gadhafi-regime.html


Jämähtämistä menneisyden voittoihin, menneisyyden ratkaisumalleihin ja rituaalien korostamista, hierarkian ja muuttumattoman aateliston junttaamista suljetun optiokulttuurin ollessa ainoa Nokian elitistisen johdon kiintotähti, vaihtoehtojen kieltämistä, oman kyvyttömyyden suojelua.
Antautuminen Microsoftin johtajan alaisuuteen oli vain tuhon jälkien peittelyä, haluttomuuden  viimeinen halveksuva ele alaisille, vastuun pakoilun huipentuma ja vastuuvapauteen vetoamista vastuun luovuttamiseen vetoamisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti