perjantai 3. toukokuuta 2013

Microsoft, Nokia ja kilpailu

Microsoftin ja Nokian mainos irvailee kilpailulle. PC puolella ei Microsoft ei ole enää aikoihin joutunut kilpailemaan. Kuluttajalle kilpailu ja valinnanvapaus on tärkeää. Microsoftin ja Nokian asennevamma vapaaseen kilpailuun näkyy mainoksesta selvästi ja on taas yksi syy lisää kiertää molemmat mahdollisimman kaukaa.
http://macmaa.com/2013/05/03/perjantaikevennys-ios-ja-android-sivut-haissa/

Mainoshan on tietyllä tasolla onnistunut ja huvittava. Itse en kuitenkaan välttämättä tiedä kykeneekö mainos vakuuttamaan ostajat Microsoftin ja Nokian autuaaksitekevästä voimasta.
http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/alypuhelimen-valinta.html

Kännykkämarkkinat tuskin palaavat samanlaiseksi Microsoftin ja Applen duopoliksi kuten PC (tai Microsoftin monopoliksi) puolella, koska asiakkaat ja laitevalmistajat ymmärtävät, että ainoastaan kilpailu takaa sekä laitepuolen valmistajien että kuluttajien edut.
http://blog.androidsuomi.fi/

http://jtalous.blogspot.fi/2013/04/gongkai-kiinalainen-open-source.html

http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/rockchip-rk3188.html

Android on tuonut markkinoille kilpailua monessa ulottuvuudessa, koska Android on prosessoririippumaton arkkitehtuuri ja kaikki vaihtoehdot ovat taas prosessoririippuvia. Ainoastaa Android toimii x86, Arm, Power ja Mips prosessoreilla (tai periaatteessa monella muullakin). Android siis toimii kokonaan sellaisilla kilpailun tasoilla, jota ei aikaisemmin ole ollut olemassakaan.
http://gizmodo.com/5988287/this-bluetooth-controller-is-fluent-in-wii-wii-u-and-android

http://www.androidpolice.com/2013/04/09/new-app-dolphin-gamecube-and-wii-emulator-arrives-in-google-play-as-a-very-buggy-pre-alpha/

http://officialandroid.blogspot.fi/2013/04/a-fresh-new-look-for-google-play.html

http://dj-android.blogspot.fi/2012/02/android-interview-questions-for-senior.html

http://linuxonandroid.org/

http://androidboy1.blogspot.fi/2013/04/privacy-policy.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti