torstai 28. heinäkuuta 2011

Alibaban mobiilikäyttöjärjestelmä

Nyt tämän hetken suurin talousuutinen varmaan on Alibaban mobiilikäyttöjärjestelmä (jos Amerikan velkakatto unohdetaan hetkeksi).
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20084745-17/alibaba-os-powered-handset-launching-this-month/


Dubbed Aliyun OS, the operating system has been developed by Alibaba division AliCloud. According to the company, the mobile operating system will launch in the Chinese market on the K-Touch Cloud-Smart Phone W700 by the end of this month. Alibaba did not say exactly when the device will launch or how much it will cost.
Alibaban käyttöjärjestelmä Aliyun on mobiilipilvikäyttöjärjestelmä.


Alibaba Group, which is 60 percent owned by Yahoo Inc , operates China's largest B2B onlinemarketplace, Alibaba.com and China's largest online consumer shopping site, Taobao.
Kiinalaisilla on käytössään valtavat taloudelliset ja teknologiset resurssit eli melkein mikä tahansa on sielläpäin mahdollista. Kiina haluaa teknologisen riippumattomuuden Lännestä ja tässä tavoitteessa ei lasketa sitä mitä mikin maksaa vaan se tehdään. Itsekin olen jo kyllästynyt Amerikkalaisten sanelupolitiikkaan ja mielelläni ottaisin Kiinalaisen käyttiksen käyttöön. Eipä sitten tarvitse enää kuunnella Amerikkalaisten vinkuintiaanien vinkunaa. Wophone on toinen Kiinalainen mobiilikäyttöjärjestelmä. Wophone on luultavasti parempi Suomalaiselle, koska pilvipalveluja ei välttämättä ole Suomessa saatavissa.
http://www.mobiledia.com/news/100389.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti