torstai 21. heinäkuuta 2011

Google auttaa HTC oikeudenkäynnissä Applea vastaan

Google president himself - Eric Schmidt - has made ​​a declarationwould have to support the HTC, an important partner to useGoogle’s Android operating system license before the war with Apple.
 http://speedandroid.blogspot.com/2011/07/htc-google-support-in-war-with-apple.html

Googlen presidentti Eric Schmidt lupasi julkisesti HTC:lle (Taiwan) apua oikeustaistelussa Applea vastaan. Patenteista ja oikeustaisteluista on tullut iso juttu känny alalla. Kansainväliset oikeudenkäynnit ovat erittäin monimutkaisia. Oikeuksien päätöksillä on vain kansallista vaikutusta. Näin isot asiat ovat kauppapolitiikkaa eivätkä normaalia talousoikeutta. Kiina ei varmasti enää hyväksy varpaillensa hyppimistä Amerikan taholta ja sama koskee myös Intiaa. Eurooppalaisia kuluttajia Amerikkalaiset voivat vapaasti pompotella kun EU:sta ei eurooppalaisen asiaa ole ajamaa mutta onneksi apua on tulossa Kiinassa, jossa kannetaan huolta eurooppalaisen kuluttajan asemasta.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/06/murtazin-android-nokian-varasuunnitelma.html

1 kommentti:

  1. Syyttömiä kännykköjä ja taulutietokoneita laitetaan kaltereiden taakse ja poliitikot vain pulisevat maahanmuuton valvonnan kiristämisestä.

    VastaaPoista