perjantai 16. heinäkuuta 2021

EU:n metsästrategia

Puu on arvokas raaka-aine. Tulevaisuudessa melkein kaikista raaka-aineista tulee olemaan pulaa niin kauan kuin meteoriittien louhinta ei ole kannattavaa. Avaruudessa on raaka-aineita valtavat määrät eli pidemmän päälle raaka-aineita on käytettävissä todella paljon.

Avaruuslouhintateknologian kehittämiseen menee kuitenkin aikaa ja todennäköisesti paljon. Voi olla, että Superäly syntyessään oppii varsin nopeasti louhimaan meteoriitteja, koska silloin sen energian- ja materiantarve voidaan helposti tyydyttää. 

Lyhyemmällä tähtäimellä pitää selvitä vähemmällä. Sanomalehti- ja aikakauslehtipaperi on aikamoista luonnonvajen tuhlaamista verrattuna sähköisiin välineisiin. Sanomalehtipaperista pitää yksinkertaisesti päästä eroon luonnonsuojelullisten näkökohtien takia. 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/eun-metsastrategia-julki-fixit-edessa/

Supistiseen todelliskäsitykseen kuuluu luonnonsuojelu Supistisella teknologialla kuten esim. älypaperi ja muut innovaatiot. EU:lla on selkeästi tavoitteena Supistinen yhteiskuntamalli, joka perustuu tekoälyn laajamittaiseen käyttöön. 

https://www.tekoalyaika.fi/en/2019/04/miten-tekoaly-muuttaa-tyota-ja-vaikuttaa-tyohyvinvointiin/

https://pjarvinen.blogspot.com/2018/11/tekoalyn-tietoisuuden-ja-alykkyyden.html

https://hommaforum.org/index.php?topic=131864.30

https://biomassmurder.org/index.html

http://www.sirpapietikainen.net/2021/07/vastauksena-kyselyihin-eun-metsapolitiikasta-ja-kansallisesta-linjasta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti