torstai 24. marraskuuta 2022

Kiina kehittää omia AI prossorejaan

AI prosessorit ovat kasvava osa tietotekniikkaa. Kiina taistelee suomalaisen kuluttajan ja yrittäjän etujen turvaamiseksi. Emme enää tulevaisuudessa ole niin riippuvaisia Amerikasta vaan saamme apua Kiinasta. Hyvä Kiina, kuluttajan ja yrittäjän viimeinen turvasatama.

"We have the technologies to use these alternatives to achieve most of the same effectiveness and efficiency in our AI Cloud and wider AI businesses," said Chen, pointing out that automotive chips are not on the prohibited list, so in-vehicle computing is not affected.

https://www.theregister.com/2022/11/24/us_chip_ban_baidu_impact/

Kiinalaisuus pelastaa maailman kuluttajat ja yrittäjät. Lyödään yhdessä turpiin Länsimaisille riistäjille. Kiina jyrää! Ja se on hyvä!

https://news.mydrivers.com/

Kiinasta on tullut monelle kuluttajalle turvasatama, johon voi luottaa. Länsi yrittää vielä riistää kuluttajaa ylihinnoitellulla romulla. Toivon, että Kiinasta tulisi vaihtoehto länsimaisille pelikonsoleille. Olisi kivaa pelata kiinalaisia laatupelejä kiinalaisella laitteistolla. Olisi halpaa ja hyvää!

Konekääntämisen ansiosta tulevaisuudessa voinemme nauttia myös kiinalaisista uutisista, ei tarvitse enää lukea Länsipropagandaa. Kiina on sen verran vaikea kieli etten sitä osaa, mutta jos nyt lähtisin opiskelemaan varmaan lukisin  kiinaa. Kiina on sen verran dynaaminen maa, että pidemmän päälle sieltä tulee kaikkea hyvää, toisin kuin Lännestä, josta yleensä tulee kuluttajan riistoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti