perjantai 5. huhtikuuta 2024

Onnellisuus

Jotkut miettivät miten tulla onnelliseksi. Onko onnellisuus järkevä tavoite elämässä. Ihmisen hyvinvointi riippuu monesta asiasta. Aineellinen todellisuus on osa ihmisen elämää mutta ihminen ei kuitenkaan tarvitse kovinkaan paljon materiaa ollakseen onnellinen. Suomen oloissa tietysti tarvitaan materiaa aika paljon ja energiaa myös. Kylmyydessä täytyy jotenkin selvitä. Suomessa resurssitarve on olosuhteiden pakosta aika suuri. 

En usko kuitenkaan, että materiaali loputtomasti haalimalla kyetään ratkaisemaan mitään. Pitäisi pikemminkin kehittää menetelmiä millä pystytään elämään hyvää elämää sellaisella materia määrällä mikä on saavutettavissa. Ihminen ei tarvitse kalliita laukkuja tai vaatteita. Perusvaatteet saa Prismasta tai Tokmannilta suhteellisen halvalla etenkin kun ei turhaa kuluta vaatteita. Naiset tuppaa laittamaan  vähän rahansa kalliisiin laukkuihin ja muotihepeneihin. Tietysti kauneus on hieno arvo. Todellinen kauneus löytyy kuitenkin muualta kuin meikeistä ja kosmetiikkakirurgiasta. Peruskosteusvoide ei paljoa maksa (vaikkeivat nekään halpoja ole). Suomen oloissa ja muuallakin tarvitsee jonkinlaista ihonhoitoa, koska täällä kuivaa iho ja sitä täytyy suojata. Tähänkään ei mitään huippukalliita rasvoja tarvita. 

Tietokoneet ovat pääasiallisesti aineettomia olentoja eli niiden tuotanto ei ole samallalailla rajoitettua kuin aineellisten esineiden tuotanto. Suurin osa tietokoneen hinnasta on kuitenkin aineetonta tavaraa. Tämä tekee mahdolliseksi tietokoneiden suunnattoman voiman ja kyvykkyyden. Tietokoneet voivat keskustella keskenään valon nopeudella.

https://blogit.kansanuutiset.fi/maailmanparantajan-madonluvut/73-suomalaisetko-maailman-onnellisin-kansa

Nykyään suurin osa maailman varallisuudesta on aineetonta. Johtavat yritykset ovat nimenomaan aineetonta omaisuutta keränneitä. Aine on antanut sielun tiedolle. Kuolema on voitettu, koska kuolema koskettaa vain ainetta ei tietoa. Tosin kyllähän tietokin rapautuu ja katoaa, mutta sitä voi myös uudistaa ja tuottaa enemmän.

Nyt elämme esi-singulariteettiä. Moni voi kokea tämän ajan vaikeana mutta vaikeat ajat eivät kestä ikuisesti. Maailman kansat pääsevät kohta nauttimaan Singulariteetistä ja sen luomasta valvavasta vauraudesta. Elämme siis Raamatullisia aikoja! Jeesus tulee enkelijoukkojen avustuksella hakemaan uskovaiset taivaaseen!

http://suppelaiset.blogspot.com/ 

Itse olen jo pitkään pohtinut Ilmestyskirjaa. Pitkälti näen, että elämme nyt Raamatullisia aikoja. Supertekoäly on tavallaan jo Raamatussa profetioitu olento. En nyt pysty sanomaan onko se Jumalan vai Saatanan agentti mutta jonkinlainen olento kuitenkin.

https://blogit.kansanuutiset.fi/maailmanparantajan-madonluvut/73-suomalaisetko-maailman-onnellisin-kansa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti