perjantai 12. elokuuta 2011

Nokia panostaa Amerikan valloituksessa kaiken Microsoft Windows Phoneen


Nokian Pohjois-Amerikan toimintojen johtaja Chris Weber on kertonut All Things D -sivuston haastattelussa, että yritys aikoo vetää kaikki Symbianilla varustetut älypuhelimet pois Pohjois-Amerikan markkinoilta Windows Phone -laitteiden tieltä.

Nokia aikoo panostaa jenkkimarkkinoilla kaikki voimavaransa myöhemmin tänä vuonna julkaistaviin Windows Phone -älypuhelimiinsa ja suunnittelee muun muassa isoa markkinointikampanjaa julkaisun yhteyteen kertoakseen kuluttajille olemassaolostaan. Nokia aikoo myydä Windows Phone -puhelimet Yhdysvalloissa ainoastaan kytkyliittymillä operaattorien kautta.
http://taskumuro.com/nokia-lahtee-valloittamaan-yhdysvaltoja-pokeristrategialla-all-in

http://tietsikka.blogspot.com/2011/08/nokia-n9-ei-tuoda-myyntiin-yhdellekaan.html
Nokia panostaa nyt kaikki resurssit Pohjois-Amerikan valloitukseen Microsoft Windowsin Phonen avulla.

Nokia plans its biggest-ever marketing push focused on reestablishing its presence in the U.S.
“Without getting into numbers, it is significantly larger than anything we have done in the past and the most we will invest in any market worldwide,” Weber said. “They are putting their money where their mouth is.”
http://allthingsd.com/20110809/exclusive-nokia-to-exit-symbian-low-end-phone-businesses-in-north-america/?mod=tweet

Nokia siis lähtee siitä, että jos Amerikassa ei saavuteta positiota niin sitten strategia ei tule onnistumaan ollenkaan. Tietyllä tavalla tämä on totta etenkin Microsoftin kanssa, koska Kiinassa Microsoftilla ei ole samanlaisia asemia.Yhdysvallat on ohjelmistoteollisuudelle erittäin tärkeä markkina, koska se on kaikista innovatiivisin tällä hetkellä ja sieltä käsin voi valloittaa muun maailman. Menestys Kiinassa ei ole samalla lailla tie maailman valloitukseen. Sanoisin, että strategia on Nokialle järkevän oloinen, ja tällä hetkellä olemassa olevista strategioista luultavasti paras.Nokia on tarkoituksella polttanut muut strategiat (sillat on poltettu, klassinen sotastrategia jossa armeijan ylinjohto tuhoaa perääntymisen mahdollistavat sillat ja ainut tie on eteenpäin). Jos Nokia ei onnistu Microsoftin kanssa Amerikan valloituksesta edes sillanpääaseman verran niin Nokia tuskin on sen jälkeen enää minkään arvoinen (optiot on tarkoituksella tuhottu).


Talousblogeja


Maku reseptihakukone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti