perjantai 29. tammikuuta 2021

Kiinan Kommunistinen Puolue

 Itse luotan Kiinan Kommunistisen Puolueen kykyyn hoitaa asiat kuntoon. Länsimaiset touhottajat eivät osaa eivät halua tehdä mitään järkevää.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4144982-kiinan-kommunistinen-puolue-juhlii-70-vuottaan-vallassa

Kiina herättää suurta luottamusta toimillaan. Lisäksi Kiina on tämän maapallon Supistisen voimakeskittyämä heti Piilaakson jälkeen. Länsimaisiin touhottajiin Piilaakson ulkopuolella ei voi luottaa yhtään. EU on täysin pellejen asuttama. 


Länsimaisiin Kommunisteihin ei voi samalla lailla luottaa. Länsimaisten kommunistien pitäisi ottaa mallia Kiinasta. Yhdysvallatkin on pitkälti Piilaakson ulkopuolella pellejen hallinnassa. 


Suomen Vasemmiston pitäisi ottaa malli Kiinasta. Tällöin voisin itsekin liittyä sinne. Nykymeno kuitenkin kauhistuttaa. 

Renmin yliopistokomitean sihteeri Jin Nuo lainasi foorumin avauspuheenvuorossaan Charles Dickensin tarinaa kahdesta kaupungista (Tale of Two Cities) ja korosti, että mekin elämme tänään Dickensin kuvaamassa tilanteessa. Elämme Jin Nuon mukaan samaan aikaan hyvää ja mahdotonta aikaa, jolloin kaikki mahdollinen ja kaikki mahdoton näyttäytyy edessämme. Sihteeri Nuo nosti analyysissään esille kommunistien tieteellisen maailmankuvan ja marxilaisuuden, joka ohjaa kommunisteja suunnistamaan oikein ääripäiden ajassa.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti