lauantai 13. helmikuuta 2021

SUPO ja Kiina

Yhteiskunnan toimintojen digitalisoituminen lisää riippuvuuttamme tiedonsiirtojärjestelmistä, mikä antaa myös vihamielisille toimijoille mahdollisuuden jopa pysäyttää Suomen elintärkeät toiminnot, varoitti Supon johtaja Antti Pelttari tänään. Eräissä maissa, kuten Yhdysvalloissa ja Australiassa on torjuttu kiinalaisen Huawein pääsy 5G-verkkojen rakentamiseen. Huaweita pidetään kommunistisen Kiinan armeijan kanssa läheisissä suhteissa olevana vaikkakin yksityisenä yhtiönä.

https://www.extrauutiset.com/supon-antti-pelttari-mainitsi-kiinan-kriittinen-infra-vaarassa/ 

https://areena.yle.fi/1-50654894

https://www.talouselama.fi/uutiset/supon-antti-pelttari-5g-verkon-laitetoimittajien-kotimaalla-on-merkitysta-jos-etuovi-avataan-takaovillakaan-ei-ole-niin-valia/57748a83-0207-4c28-9d02-9029acdfd578

SUPO:n pelot ovat ihan turhaa Kiinan pelkoa. Jussi Mediassa fanitetaan Kiinaa. Kiinan toimissa on paljon hyvää Suomelle. Kiinasta suomalaiset pystyvät ostamaan edullista elektroniikkaa ja muuta huipputekniikkaa. Ilman Kiinaa joutuisimme ostamaan elektroniikan Yhdysvalloista ja se olisi kallista ja sisältäisi aivan samanlaiset takaportit (NSA) mutta moninkertaiseen hintaan. Itse ostan mieluummin Kiinasta 1/10 hintaan samat romut. Kuvitteleeko kukaan, että länsimaiset romppeet eivät sisällä samanlaisia vakoiluominaisuuksia. Yhdysvallat on todistetusti jäänyt kiinni esim. Saksan Merkelin ja muiden salakuuntelemisesta. Suomen yrityselämän kaikki liikesalaisuudet löytyvät sieltä Amerikasta NSA:n tietokoneilla. Siellä on valtavat tallennuslaitteet, joihin tallennetaan kaikki liikenne. Sitä voi sitten 20 vuoden kuluttua tutkia, kun nykynuoret ovat vallassa. Löytyy tarkat aineistot mitä ovat kirjoittaneet ja muuten ilmaisseet nuorina. Kattavat tiedot. Niitä on sitten hyvä analysoida tulevaisuuden supertietokoneilla.

https://www.electrospaces.net/p/nsas-tao-division-codewords.html

The National Security Agency (NSA) engages in systematic, warrantless "upstream" surveillance of Internet communications that travel in and out of the United States along a "backbone" of fiber optic cables. The ACLU and other organizations maintain that Upstream surveillance is manifestly unconstitutional. Whether or not that is correct, the government has stymied one Fourth Amendment challenge after another on the ground that plaintiffs lacked standing because they cannot prove that the surveillance entails intercepting, copying, and reviewing any of their communications. Of course, the reason plaintiffs have no direct evidence is that the government won't admit or deny it. Instead, the government has asserted that the surveillance program is a privileged state secret, classified its details, and resisted even in camera hearings in ordinary courts.

http://for-sci-law.blogspot.com/2020/11/wikimedia-v-nsa-its-classified.html

Suomessa ollaan kovin naiveja amerikan suhteen

https://www.indiatvnews.com/news/world/us-national-security-adviser-jake-sullivan-dials-indian-nsa-doval-us-india-relations-680935

The whole story reads like a cold-war era spy thriller, and like many of those novels, it all starts with World War II. As a result of a family investment, Boris Hagelin found himself at the helm of Aktiebolaget Cryptograph, later renamed to Crypto AG (1952), a Swedish company that built and sold cipher machines that competed with the famous Enigma machine. At the start of the war, Hagelin decided that Sweden was not the place to be, and moved to the United States. This was a fortuitous move, as it allowed Hagelin to market his company’s C-38 cipher machine to the US military. That device was designated the M-209 by the army, and became the standard in-the-field encryption machine.

https://hackaday.com/2020/03/02/project-rubicon-the-nsa-secretly-sold-flawed-encryption-for-decades/

Yhdysvallat vakoilee ja samaa tekevät monet muutkin. Suomessakin valtiovalta vakoilee kansalaisiaan.

Että viimein nyt se paska osui sinne tuulettimeen ja oikein kunnolla. Joten nämä Thunbergin händlerit kusevat housuun ja kun paljastuikin viimein muille, että kuinka tämä Thunberg on ollut vain pelkkä traumatisoitu tyttö, jota on käytetty hyväksi tässä ilmastopropagandassa.

Thunbergin rooli on ollut vain näytellä tuota ilmastoaktivistia ja hänen isänsä kun on ruotsalainen näyttelijä Svante Thunberg, niin sieltähän se ohjaus on tullut.

Tämä dokumenttielokuvahan Gretasta pyörii vielä tällä hetkellä YLE:n Areenassa. 

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/02/greta-thunbergin-kassarit-levisivat.html

Greta Thurnberg on luultavasti CIA:n agentti. Yhdysvalloissa on noita turvallisuusvirastoja virallisestikin valtava määärä ja epävirallisesti vielä enemmän. 

http://juffo.blogspot.com/2021/02/illuminati.html

Ilmastoaktivisti Greta Thunbergin sosiaalisen median tilillä jaettiin ilmeisesti epähuomiossa taustajoukkojen sisäisiä dokumentteja, jotka näyttävät kuinka 18-vuotiaan aktivistin kannanottoja käsikirjoitetaan. Dokumentit katosivat pian, mutta nopeimmat ehtivät saada ne talteen. Näin toimii vedätys.

https://www.suomenuutiset.fi/gretan-kasikirjoitus-paljastui-aikuiset-aktivistit-kayttivat-thunbergia-kyynisen-politiikanteon-valikappaleena/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti